Met hoeveel mensen wil je spelen? 2 3 4 5 6 7
Alle escape-rooms in Eindhoven

Eindhoven wordt niet voor niets de escape-room hoofdstad van Nederland genoemd. Inmiddels zijn er 21 escape-rooms te spelen in Eindhoven. Op deze pagina vind je het meest complete overzicht van alle escape-room locaties in Eindhoven, met onder andere prijzen, contactgegevens en een directe link om een boeking te maken.

Je kunt bovenaan deze website aangeven met hoeveel mensen je wilt komen spelen. Je krijgt dan de prijzen en beschikbare kamers te zien voor dat aantal personen, gesorteerd op prijs van laag naar hoog. 

Escape-room [esc] Eindhoven: Follow the Light

Torenallee 20, 5117 BC EINDHOVEN
040-4006398
eindhoven@esc.nl

Eindhoven staat historisch bekend als de lichtstad door de uitvinding van de gloeilamp. Een groot deel van deze stad reflecteert dan ook de uitvinding van de gloeilamp en zijn uitvinders. Uiteraard is de gloeilamp een grote doorbraak geweest en heeft nog steeds een weergaloze impact. Hoe behendig jij bent met diverse soorten licht en hoe goed kunnen jullie samenwerken? Tijdens je proefdag in de lampenfabriek wordt dan ook getest of je zelf wel een helder licht bent. Weet je de hints te vinden en de puzzels op te lossen, dan verlaat je de kamer en heb je de baan bemachtigd. Zo niet? Dan ben je na je eerste werkdag in de fabriek al weer ontslagen.

Escape-room [esc] Eindhoven: Race tegen Technologie

Torenallee 20, 5617BC EINDHOVEN
040-4006398
eindhoven@esc.nl

Strijp-s is sinds oudsher de bakermat van veel belangrijke uitvindingen. Zo werd jaren geleden de radio hier ontwikkeld en geproduceerd. Op jouw eerste werkdag in de elektronicafabriek zal je aan de slag gaan met verschillende technologieën die in de vergetelheid geraakt zijn. Laat je niet afleiden door de verschillende snufjes, maar zorg dat je onder de knie krijgt hoe die apparaten werken. Blijf paraat en ontrafel de geheimen van de elektronicafabrikant. Wanneer je licht en geluid samen weet te brengen, zal je de kamer kunnen verlaten en de baan bemachtigen. Zo niet? Dan ben je na je eerste werkdag in de fabriek al weer ontslagen.

Xit-room Escape game: De Professor

Voorterweg 150, 5611 TS EINDHOVEN
06-52735739
xitroom@gmail.nl

Professor X is een vreemde maar briljante man. Wat zich in zijn oude werkkamer bevindt, houdt hij angstvallig geheim. Wanneer je stiekem een kijkje in zijn bureau wilt nemen, valt de deur achter je dicht. Kun jij zijn geheimen ontrafelen en zo weer tijdig ontsnappen?

Escaperoom 040: The Submarine

Mathildelaan 1A, 5611 BD EINDHOVEN
040-3400039
reserveren@escaperoom040.nl

In onze vijfde kamer, waar je met wel 10 personen tegelijk in kan spelen, ga je het avontuur aan als bemanning van de USS Triton. In een heftige strijd is de Triton geraakt en heeft nog 60 minuten de tijd om zijn laatste missie uit te voeren. Zijn jullie in staat deze zinderende opdracht te voltooien en het vijandelijke konvooi te vernietigen voordat de Triton zinkt?

Escaperoom 040: Moriarty's Study

Mathildelaan 1A, 5611 BD EINDHOVEN
040-3400039
reserveren@escaperoom040.nl

U treedt mijn studeerkamer binnen zonder mijn toestemming. Dat is betreurenswaardig… voor u! Uw poging om mijn mysterie op te lossen, durf ik nu al nutteloos en zelfs lachwekkend te noemen. Ik voorspel dat u de oplossing niet na kunt vertellen. Puur omdat ik het wel amusant vind om de kleine hersentjes te horen kraken, mag u een poging doen om aan deze dodenval te ontsnappen. U heeft 60 minuten. De tijd begint direct.

Escaperoom 040: The Secret of the Tomb

Mathildelaan 1A, 5611 BD EINDHOVEN
040-3400039
reserveren@escaperoom040.nl

Gefeliciteerd… je hebt de tombe van de piramide van Neferkare bereikt. Tot nu toe was het kinderspel. Ontsnappen uit deze tombe is een zware opgave. Denk jij slimmer te zijn dan de oude Egyptenaren? De aanwijzingen en dwaalsporen te kunnen doorzien? De legende zegt dat bij falen jouw ziel toebehoort aan het geestenleger van Neferkare. Durf je een poging te doen? Wees gewaarschuwd; je stapt in het verleden waar stof en zand het geheim van de tijd verbergen en de tijd snel verstrijkt!

Xit-room Escape game: Crack the Safe

Voorterweg 150, 5611 TS EINDHOVEN
06-52735739
xitroom@gmail.nl

Madam X is de oudste zus van Professor X. Ze heeft haar geniale broer gevraagd om haar dierbare, 69-karaat diamant te beveiligen. Kun jij dit onmogelijke systeem kraken en ontsnappen voordat het niet meer kan?

Escaperoom 040: The Laboratory

Mathildelaan 1A, 5611 BD EINDHOVEN
040-3400039
reserveren@escaperoom040.nl

Een experiment is vreselijk mis gegaan. Een buis met daarin een dodelijk virus is kapot gegaan en het virus is vrijgekomen. Om een wereldwijde pandemie te voorkomen moeten jij en je team binnen 60 minuten het virus onschadelijk maken en ontsnappen uit het laboratorium. The laboratory, a experiment went horribly wrong. A glass broke and a deadly virus was released. Now it’s up to the rescue team to stop a major outbreak in the knick of time! 60 minutes to complete your dangerous taks or the world is doomed.

Escape Adventure: The Curse of Captain William Kidd

Ekkersweijer 6, 5681 RZ BEST
06-51868952
info@adventureandthrill.nl

Deze escape room gaat over het verhaal van Captain William Kidd, een Engelse piraat die écht heeft bestaan. Zijn verhaal begint op 23 mei 1701, de dag dat hij stierf. Captain Kidd was door zijn bemanning verraden en overgeleverd aan de Britse regering. De regering wilde dat de dood van Captain Kidd een waarschuwing zou zijn voor alle piraten op zee. Op zijn schip, werd hij opgehangen aan de mast. Maar daar bleef het niet bij.. Ze hingen William namelijk in een kooi, zodat zijn ziel zelfs in het hiernamaals geen vrijheid zou kennen. Het schip werd weer terug op zee geduwd, zodat de piraten op zee deze waarschuwing zouden krijgen. En dat hadden de Britten beter niet kunnen doen...

Escaperoom Strijp-S Eindhoven: Crime Lab

Klokgebouw 212, 5617 AD EINDHOVEN
040-2319053
info@escaperoom-eindhoven.nl

Stel je voor: er is een crime lab ontdekt. CSI stuurt jouw team erop af. Eenmaal binnen is er geen weg terug. Erger nog, de bende die hierachter zit, is op de hoogte van jullie komst! En het zal niet lang meer duren, voordat ze terug zijn. Zorg dat je deze gangsters te slim af bent en ontsnap uit deze crimescene. Anders staan wij niet voor de gevolgen in... Durf jij dit avontuur aan?

Escaperoom Strijp-S Eindhoven: Adventure Camper

Klokgebouw 212, 5617 AD EINDHOVEN
040-2319053
info@escaperoom-eindhoven.nl

Deze hippe camper heeft alle uithoeken van de wereld gezien. Wil je weten waar? Stap dan in en reis zelf de wereld rond in 60 minuten! Neem een kijkje down under, laat je meevoeren naar het Verre Oosten en cruise over Route 66. Maar zorg dat je op tijd terug bent! Alleen dan gaat de deur weer open...Stap nu in en beleef een waanzinnig avontuur!

Escaperoom Strijp-S Eindhoven: The Battle

Klokgebouw 212, 5617 AD EINDHOVEN
040-2319053
info@escaperoom-eindhoven.nl

Meerdere teams, identieke kamers. Ga met je vrienden de strijd aan in deze battle. Zet een pestkop in om de puzzel van de andere kamer moeilijker te maken of koop een hint zodat jullie puzzel makkelijk wordt. Zorg dat je eerder weet te ontsnappen dan het andere team en hou zoveel mogelijk geld over. Alleen dan win je The Battle!

Next Level Escaperoom: Suspicious Farmhouse

Stratumseind 32, 5611ET EINDHOVEN
040-8432663
info@escaperoomeindhoven.nl

Maak je klaar, pak je koffer en los de zaak op! The Suspicious Farmhouse speelt zich in de tijdlijn van gebeurtenissen eerder af dan Catch Me If You Can. Het maakt echter niet uit in welke volgorde je speelt. John, eigenaar van een oude boerderij, is vermist. Binnen zijn sporen van bloed en geweld aangetroffen. Niemand weet wat er gebeurd is. Aan jullie de uitdagende taak om antwoorden te vinden. Pak je CSI jas, neem je koffer mee en ga op onderzoek in de verdachte boerderij. Jullie hebben 60 minuten om deze zaak op te lossen. Lukt het jullie de geheimen van de boerderij te ontrafelen en de zaak op te lossen?

Next Level Escaperoom: Catch me if you Can

Stratumseind 32, 5611ET EINDHOVEN
040-8432663
info@escaperoomeindhoven.nl

Zet je schrap en start de achtervolging! Catch Me If You Can is het vervolg op The Suspicious Farmhouse. Het maakt niet uit in welke volgorde je de rooms speelt, zo goed zit het in elkaar! Een gewelddadige crimineel is op de vlucht en niemand weet waar hij is. Na een tip van de barman worden jullie als FBI-team ingeschakeld. De verdachte zou voor het laatst gezien zijn in een oud bruin kroegje; Hold’em Inn. Daar begint jullie onderzoek…. Aan jullie de taak om de achtervolging te starten, hopelijk is het nog niet te laat. Lukt het jullie om de verdachte binnen 60 minuten te pakken of is hij jullie een stap voor?